دکتر محمد صفریان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه مصرف آجیلها به خصوص انواع مغزها در ایام عید به مردم توصیه میشود، ادامه داد: این مغزها باید سالم و بدون بو باشند زیرا در صورت نداشتن استانداردهای سلامت، افراد را مسموم میکنند و به مرور باعث ایجاد سرطان کبد خواهند شد.
وی در خصوص تغذیه افراد در حال رژیم در ایام نوروز گفت: این افراد باید از مصرف شیرینیجات دوری کنند و بیشتر به مصرف انواع مغزها و آجیل روی بیاورند زیرا این کار باعث کاهش حجم غذای مصرفی در طول روز میشود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: افرادی که تصمیم به مسافرت در این ایام دارند، باید از مصرف غذاهای ترکیبی که از مواد مختلفی تهیه میشوند مانند کباب کوبیده پرهیز و از غذاهای سالم در رستورانهای معتبر استفاده کنند.
وی در پایان با تاکید بر آمار بالای مسمومیتهای ناشی از مصرف سبزیها و قارچهای سمی، گفت: همچنین افرادی که قصد مسافرتهای کوتاه مدت اطراف شهر را دارند، باید از مصرف سبزیها و قارچهای روییده در دشتها پرهیز کنند.