حتی در پارهای از مطالعات نشان داده شده که برخی سبزیجات منجمد دارای مواد مغذی بیشتری نسبت به نوع تازه آن هستند. اما در مقابل، برخی میوههای تازه سرشار از ویتامین ب و ث هستند که بهتر است تازه تهیه شوند چرا در فرآیند انجماد مقداری از مواد مغذی خود را از دست میدهند.
اما اگر سبزیجات منجمد شده را انتخاب کرده و قصد خرید آنها را دارید دقت کنید که طی بهترین فرآیند انجماد تهیه شده تا مواد مغذی خود را به بهترین وجه حفظ کرده باشند.
همچنین بهتر است برخی مواد غذایی مانند فلفل قرمز، مرکبات و انواع توت را تازه، و کلم بروکلی، لوبیاسبز، نخود سبز و سبزیجات برگدار را منجمد شده تهیه کنید.
www. greatist.com