مرتضی مشایخ در گفتوگو با فارس اظهار داشت: مواد غذایی که داخل یخچال نگهداری میشود، حتماً باید دارای درپوش باشد و افراد باید ظروفی که درپوش ندارد را با یک پلاستیک بپوشانند.
وی گفت: حفظ کیفیت و رطوبت مواد غذایی در یخچال از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت باز بودن در موادغذایی در داخل یخچال، موادغذایی رطوبت خود را از دست میدهد و آلودگی موادغذایی که در یخچال وجود دارد به غذاهای دیگر منتقل میشود.
این کارشناس صنایع غذایی اضافه کرد: توصیه ما این است که در غذاها در یخچال پوشیده شود تا کیفیت آن بهتر حفظ شود و افراد غذا را قبل از مصرف کاملاً گرم کنند تا تمام میکروبهای آن از بین برود.
مشایخ بیان داشت: در داخل یخچال قسمتهای متفاوتی وجود دارد که قسمت زیر فریزر سردترین مکان و پایین یخچال گرمترین مکان آن است.
وی ادامه داد: مواد غذایی در یخچال در جاهای مختلف نگهداری شود به عنوان مثال میوه و سبزیهایی که خریداری میشود با همان پلاستیک در داخل یخچال گذاشته شود به دلیل اینکه ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد تا میوه و سبزیها مصرف شوند.