به گزارش سرویس سلامت ایسنا، مطالعات مختلف همواره نشان داده است که این نوع سبزیجات مانند کلم بروکلی، گل کلم و کاهو حاوی مواد مغذی ضدسرطانی هستند.
در مطالعه جدید متخصصان دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک میکند.
به گزارش سایت اینترنتی نیوز دات کام، دکتر امیلی هو استادیار این انستیتو میگوید: مکانیزم مزبور در واقع ژنهای موثر در بروز سرطان را خاموش میکند و در کنترل دریافتهای مولکول وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکیاش با سلولها نقش دارد.
دکتر هو تصریح کرد: به طور کلی مصرف سبزیجات بیشتر خطر ابتلا به بیماریها را کاهش میدهد چون از رشد غیرعادی سلولهای بدن جلوگیری میکند و این امر در مورد سرطان نیز صدق میکند.
شرح این مطالعات در مجله تخصصی کلینیکال اپیژنتیک به چاپ رسیده است.