به گزارش ایسنا، پزشکان لیتوانی 234 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم و 468 داوطلب سالم را با هم مقایسه کردند و متوجه شدند افرادی که غذای خود را تند تند میبلعند 2،5 برابر بیشتر با خطر ابتلا به دیابت مواجهند اما در افرادی که زمان بیشتری را صرف غذا خوردن میکنند و آرامتر غذا میخورند، احتمال بروز دیابت کمتر است.
روزنامه محلی بلومبرگ در این باره گزارش داد: این پزشکان هم چنین تاکید کردند بیماران دیابتی به مراتب شاخص توده بدنی بیشتری داشتند و سطح تحصیلات آنها نیز به طور متوسط نسبت به افراد سالم پایین بود.
این یافته قرار است در کنفرانس هفته جاری و در کنگره مشترک بینالمللی غددشناسی و کنگره اروپایی غددشناسی در شهر فلورانس ایتالیا ارائه شود.
دکتر لینا رادزویسین کارشناس اصلی در این مطالعه و از متخصصان مرکز علوم سلامت دانشگاه لیتوانی تصریح کرد: نرخ ابتلا به دیابت نوع دوم در سراسر جهان رو به افزایش است و این بیماری در حد یک همهگیری جهانی رسیده است. پزشکان در نظر دارند در آینده بررسیهای دقیقتری را روی این ارتباط انجام دهند.