به گزارش ایسنا، پریسا ترابی، با بیان این مطلب، اظهار کرد: داشتن یک رژیم غذایی مقوی و متعادل برای سلامت کل بدن از جمله پوست و کاهش علائم آکنه بسیار مهم است، اگر چه مهمترین نکته در درمان آکنه، حفظ بهداشت پوست و دست کاری نکردن جوشها است ولی مصرف کمتر غذاهای پرادویه و یا چرب و محرک و شیرینیها برای کمتر کردن عوارض آکنه و جوشهای غرور جوانی توصیه میشود.
وی افزود: منابع ویتامین A مانند جگر، هویج، اسفناج، گوجهفرنگی علاوه بر درمان آکنه به رفع جای زخم نیز کمک میکند همچنین مصرف جوانه گندم و آووکادو که محتوی ویتامین E هستند و در سلامت پوست نقش دارند.
ترابی تصریح کرد: ناراحتیهای روحی و عصبی تأثیر بسزایی در بروز آکنه در نوجوانان دارند زیرا به دنبال فشارهای عصبی و کم خوابی، صورت، شادابی و طراوت خود را از دست میدهد و جریان خون کم شده و سیستم دفاعی پوست ضعیف میشود و زمینه برای رشد آکنه فراهم میآید و به سرعت بر تعداد جوشها افزوده میشود.
این کارشناس تغذیه عدم رعایت بهداشت پوست را یکی از عوامل مهم در ایجاد یا تشدید جوشهای غرور جوانی عنوان کرد و گفت: اصولاً پیدایش جوش غرور ناشی از افزایش ترشح چربی و تجمع میکروب در غده چربی کنار مو است بنابراین رعایت نکات بهداشتی میتواند نقش مؤثری در بهبود و تخفیف آن داشته باشد دستکاری کردن این جوش ها موجب انتشار عفونت به نقاط دیگر و افزایش تعداد و حجم جوشها میشود.