برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سیر علاوه بر داشتن آنتی اکسیدان حاوی مقداری فیبر است که برای پائین آوردن فشار خون و سلامتی بدن مفید است.
وی اظهار داشت: میزان مصرف سیر به تحمل افراد بستگی دارد یعنی برخی با خوردن آن دچار حساسیت می شوند که با علائمی مانند فشار خون و نفخ معده همراه است و با مصرف کم و بخارپز کردنش میتوان دستگاه گوارش را به خوردن آن عادت داد.
وی ادامه داد: هنوز ثابت نشده که سیر برای عارضههای پوستی مفید باشد و فقط برای مقابله با بیماریهای عفونت رودهای مؤثر است.
وی در پایان تأکید کرد: ویژگیهای یک سیر خوب لکهدار نبودن، سفت بودن و تازه بودن آن است و از برگ آن هم میتوان در انواع آش و خورشها استفاده کرد که این کار خود باعث از بین رفتن بوی بد آن میشود و در نتیجه ذائقه افراد بیشتری را به خود جلب میکند.