دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سیر، پیاز و غلات سبوس‌دار که حاوی کروم بوده، در درمان آکنه مؤثر هستند.

سیر و پیاز و درمان آکنه

به گزارش ایسنا، پریسا ترابی، با بیان این مطلب، اظهار کرد: داشتن یک رژیم غذایی مقوی و متعادل برای سلامت کل بدن از جمله پوست و کاهش علائم آکنه بسیار مهم است، اگر چه مهم‌ترین نکته در درمان آکنه، حفظ بهداشت پوست و دست کاری نکردن جوش‌ها است ولی مصرف کمتر غذاهای پرادویه و یا چرب و محرک و شیرینی‌ها برای کمتر کردن عوارض آکنه و جوش‌های غرور جوانی توصیه می‌شود.

وی افزود: منابع ویتامین A مانند جگر، هویج، اسفناج، گوجه‌فرنگی علاوه بر درمان آکنه به رفع جای زخم نیز کمک می‌کند همچنین مصرف جوانه گندم و آووکادو که محتوی ویتامین E هستند و در سلامت پوست نقش دارند.

ترابی تصریح کرد:‌ ناراحتی‌های روحی و عصبی تأثیر بسزایی در بروز آکنه در نوجوانان دارند زیرا به دنبال فشارهای عصبی و کم خوابی، صورت، شادابی و طراوت خود را از دست می‌دهد و جریان خون کم شده و سیستم دفاعی پوست ضعیف می‌شود و زمینه برای رشد آکنه فراهم می‌آید و به سرعت بر تعداد جوش‌ها افزوده می‌شود.

این کارشناس تغذیه عدم رعایت بهداشت پوست را یکی از عوامل مهم در ایجاد یا تشدید جوش‌های غرور جوانی عنوان کرد و گفت:‌ اصولاً پیدایش جوش غرور ناشی از افزایش ترشح چربی و تجمع میکروب در غده چربی کنار مو است بنابراین رعایت نکات بهداشتی می‌تواند نقش مؤثری در بهبود و تخفیف آن داشته باشد دستکاری کردن این جوش ها موجب انتشار عفونت به نقاط دیگر و افزایش تعداد و حجم جوش‌ها می‌شود.

کد خبر 171405
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز