به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه ریدینگ نشان دادند روغن ماهی میتواند تاثیر مستقیم بر سلولهای ماهیچهای داشته باشد به طوری که قابلیت ارتجاعی رگهای خونی را کنترل کند.
مطالعات قبلی نشان داده است امگا 3 روغن ماهی به طور چشمگیری میتواند در کاهش خطر مرگ با کاهش چربی خون و کاهش احتمال لخته شدن خون موثر باشد.
هنگامی که عروق خونی سخت و مسدود است خون رسانی به قلب مشکل میشود. روغن ماهی باعث آزادسازی اکسید نیتریک از دیواره رگهای خونی شده که این امر باعث شل شدن رگ و افزایش جریان خون میشود.
متخصصان دریافتند اضافه کردن روغن ماهی به رژیم غذایی میتواند به افزایش قابلیت ارتجاعی رگهای خونی کمک کند که در واقع کلیدی برای کاهش فشار خون است.
این بررسیها در مجله Lipid Research منتشر شده است.