دکتر مسعود کیمیاگر در گفت وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب گفت: به طور کلی روغن کبد ماهی و روغنهای حاوی اسید چرب امگا3 بر مغز انسان اثر مثبت داشته، از زوال مغز پیشگیری میکنند و به میزان موثری بر قدرت یادگیری اثر مثبت خواهند داشت بنابراین استفاده از این قبیل روغنها در رژیم غذایی به خصوص رژیم غذایی کودکان توصیه میشود.[اسیدهای چرب ضروری را به رژیم غذاییاتان اضافه کنید]
وی افزود: وجود اسید چرب امگا 3 در رژیم غذایی باعث تشکیل سلولهای خاکستری مغز و جلوگیری از تخریب این سلولها شده، در تشکیل مفاصل و بافتهای مفصلی و در نهایت پیشگیری از آرتروز موثر است ضمن اینکه با مصرف این مواد چربیهای مثبت خون افزایش و چربیهای مضر کاهش مییابند.
دکتر کیمیاگر ادامه داد: اسید چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی آنتی اکسیدانی است که از تشکیل رادیکالهای آزاد (مسبب بیماری قلبی وعروقی) جلوگیری کرده و از این طریق در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نیز موثر خواهد بود.