تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸

همشهری آنلاین: با چرخ کردن چند نوع میوه و سبزی و ترکیب آن‌ها با سرکه، لیته خوشمزه‌ای تهیه کنید.

مواد لازم:

خیار: 250 گرم

مغز کرفس: 4 الی 5 ساقه

سیب: 250 گرم

فلفل دلمه‌ای: 2 عدد

گلابی: 250 گرم

بادمجان: متوسط 1 عدد

هلو: 250 گرم سیر چند حبه

شلیل: 250 گرم

نمک و فلفل: مقداری

زردآلو: 250 گرم

سیاه دانه: 2 الی 3 قاشق سوپ‌خوری

هویج: 250 گرم

زردچوبه: به مقدار کم

سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه:

* بادمجان را با مقداری آب بپزید بعد آن را در آبکش قرار دهید و یک شب بگذارید بماند تا آب آن برود.

* تمام میوه‌ها را شسته، هسته و دانه‌های میان آن‌ها را خارج کنید.

* سپس آن‌ها را به همراه هویج و کرفس در ظرفی ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا میوه‌ها بپزند و آب آن کشیده شود و به خرد میوه‌ها برود.

* سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود سپس تمام مواد را به همراه خیار و فلفل دلمه‌ای و بادمجان و سیر چرخ کنید.

* بعد سرکه، نمک، فلفل، زردچوبه و سیاه دانه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

* سپس ترشی را در ظرف تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید. این ترشی بعد از 2 روز قابل استفاده است.

http://www.hashpazi.ir

منبع: همشهری آنلاین