سه‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۲
۰ نفر

فلفل دلمه‌ای خواص درمانی زیادی دارد و پزشکان مصرف این ماده خوراکی با رنگ‌های تند زرد، قرمز و سبز را توصیه می‌کنند.

فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین A  و C است که هر دو آنتی‌اکسیدانت‌‌هایی قوی به شمار می آیند که موجب کاهش  ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

همچنین فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و  اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگ‌ها ی بیماری قلبی و  دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.

گفتنی است در 100 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز به ترتیب 140 و 120 میلی گرم ویتامین C و مقدار قابل توجهی بتاکاروتین وجود دارد.

همچنین ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای  آن را به درمانی برای سرماخوردگی تبدیل کرده است.

مصرف مرتب فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد

کد خبر 60493

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز