مواد اولیه:
برنج: چهار پیمانه
سبزیپلو: 500 گرم
گوشت گوسفندی: سردست 250 گرم
چغندر: یک تا دو عدد
هویج: دو عدد
قیسی زردآلو: نصف پیمانه
پیاز: یک عدد
گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
* گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم.
* پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
* فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود.
* برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم.
* مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم.
* گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گرد لیمو میپاشیم.
* چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود.
* قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز