همشهری آنلاین: جوجویی تاس‌کباب، یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست.

مواد لازم

ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام 500 گرم

بادنجان کوچک: شش عدد

گوجه‌فرنگی دو نیمه: چهار عدد

رب انار: نصف پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

* پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را که خورشی خرد کرده‌اید روی پیازها بچینید.

* زردچوبه، نمک و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید.

* گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد.

* وقتی که آب آن جوش آمد حرارت را ملایم کرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید.

* 30 دقیقه پیش از آن‌که غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل کنید.

جوجویی تاس‌کباب

http://www.afarang.com

کد خبر 191140
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز