همشهری آنلاین – شهره فرجی: پس از تهیه این گوشت قلقلی‌ها، در صورت تمایل می‌توانید روی هرکدام از آن‌ها چنگال‌های کوچک بامبو با خلال دندان فرو کنید.

مواد لازم

برای گوشت قلقلی:

گوشت چرخ‌ کرده: 680 گرم

پودر سوخاری: نصف پیمانه

پیاز ریز خرد شده: نصف پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم پیمانه

پودر آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

پودر ارگانو: یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

سیر: 4 حبه، کاملا ریز شود

تخم‌مرغ: 2 عدد

برای سس:

گوجه فرنگی ریز شده: سه پیمانه و نیم

فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

جعفری یا ریحان خرد شده: مقداری برای تزیین

روش تهیه:

• گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، پیاز، پنیر پارمسان، سیر، تخم‌مرغ، آویشن، ارگانو، نمک و فلفل را با هم درون کاسه بزرگی خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

• با قاشق از مخلوط برداشته و آن‌ را به شکل توپ‌ گردی درآورده و درون ظرفی قرار دهید. این عمل را تا انتهای مخلوط تکرار کنید، سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

• در این میان، گوجه فرنگی‌های ریز شده را درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط حرارت دهید.

• پاپریکا و نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

• گوشت‌های قلقلی را به اندازه یک لایه به تابه اضافه کرده و کاملا به سس آغشته کنید.

• درب تابه را گذاشته و بگذارید گوشت‌ها با حرارت کم، بپزند ( 30- 20 دقیقه). در این میان یک یا دو بار گوشت‌های قلقلی را بچرخانید.

• سپس ظرف را از روی حرارت برداشته، گوشت‌ها را درون ظرف‌ مورد نظر ریخته و سس‌های اضافی را روی آن‌ها بریزید.

• در صورت تمایل چنگال‌های بامبو یا خلال‌های دندان را درون آن‌ها فرو کنید.

http://www.gimmesomeoven.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها