تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۵

همشهری آنلاین: فلفل خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد.

مصرف فلفل 2 بار در هفته، خطر بروز بیماری پارکینسون را به یک سوم کاهش می‌دهد.

محققان دریافته‌اند، در افرادی که مواد غذایی حاوی نیکوتین خوراکی از جمله فلفل، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و بادمجان مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به این بیماری کاهش می‌یابد.

این اولین تحقیقی است که رابطه مصرف نیکوتین غذایی با کاهش بروز بیماری پارکینسون را بررسی کرده است.

منبع: salamatnews.com

منبع: همشهری آنلاین