به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه و سلامت میگویند: همه انواع فلفل تاثیر محرکی روی گردش خون دارند و دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکنند. فلفل با افزایش تعریق و دفع ادرار باعث دفع سموم از بدن و پایین آمدن تب میشود.
فلفل سیاه و فلفل سفید حاوی مادهای با ساختمان مشابه مورفین هستند که در تسکین دردها موثر است. طعم تند فلفل قرمز نیز به دلیل وجود مادهای شبه قلیایی در این ادویه است که خلط آوری موثر بوده و برای ریهها بسیار مفید است. عملکرد ضدحساسیت آن نیز باعث تسکین زکام و تنگی نفس شده و احساس سلامتی را در فرد افزایش میدهد.
فلفل سیاه قابلیت بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. فلفل سیاه در فرآیند هضم و گوارش مواد غذایی تاثیر مطلوب دارد و ترشحات بزاقی را موجب میشود. تحریک غدد بزاقی نیز به نوبه خود ترشح مایع گوارشی یا همان اسید معده موسوم به «اسید هیدروکلریک» را افزایش میدهد و به تجزیه پروتئین و بهبود فرآیند هضم غذا کمک میکند.
فلفل سیاه همچنین سرشار از آنتیاکسیدانها است. این ادویه مفید در عین حال از رشد باکتریهای مضر به خصوص در روده جلوگیری میکند. از این رو خاصیت ضد باکتریایی فلفل از اسهال ناشی از عفونتها جلوگیری میکند.
به گزارش روزنامه ایندین تایمز، گیاه فلفل در شرایط آب و هوایی استوایی پرورش مییابد.