همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه توصیه کرد: روزه را با شیر یا آب ولرم افطار کرده و به تدریج از مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر و خرما که فشار چندانی به معده وارد نمی‌کنند استفاده کنید.

به گزارش ایسنا، دکتر یحیی پاسدار اظهار کرد: بدن هنگام افطار نیاز فوری به منابع سهل الوصول انرژی دارد و این نیاز برای سلول‌های بدن به خصوص مغز و سلول‌های عصبی ضروری است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در همین راستا خرما، کشمش و عصاره میوه‌جات یا افزودن یک قاشق چایخوری عسل به شیر یا چای، منابع کربوهیدرات‌های ساده هستند که می‌توانند سطوح پایین قند خون را به سطح طبیعی برسانند.

پاسدار تاکید کرد: مصرف آب میوه تازه و سوپ به تعادل آب و مواد معدنی بدن کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی توصیه کرد: بهتر است فاصله زمانی 20 تا 30 دقیقه‌ای بین افطار و صرف شام در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را برای پذیرش غذاهای پرحجم آماده کند.

وی نماز خواندن را در این فاصله زمانی توصیه کرد و افزود: در این صورت علاوه بر ثواب نماز اول وقت، حرکات نماز باعث می‌شود بدن کمی از حالت استراحت درآید.

 

منبع: همشهری آنلاین