بهنام گشتی زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه علت اصلی ایجاد لکههای تیره رنگ بر پوست ناشی از مشکلات کبدی است، اظهار کرد: تغذیه نادرست در ایجاد مشکلات کبدی نقش مهمی دارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای تند و ادویه دار احتمال ایجاد لکهای پوستی را افزایش میدهد، اضافه کرد: در برخی افراد مصرف غذاهای ادویه دار و تند عامل ایجاد مشکلات کبدی است و توصیه میشود مصرف این غذاها در رژیم غذایی کاهش یابد.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در جلوگیری از بروز انواع بیمارها گفت: به غیر از بیماریهای که ناشی از مشکلات ارثی و ژنتیکی است تغذیه نادرست را میتوان عامل بسیاری از بیماریها عنوان کرد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه رابطه ایجاد برخی از لکههای پوستی و تغذیه نادرست به لحاظ علمی اثبات شده است، تصریح کرد: کمبود برخی ویتامینها مانند ویتامین آ و ب نیز موجب ایجاد این لکهها میشود اما نوع لکه های پوستی ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامینها متفاوت است.
گشتی زاده با اشاره به لزوم گنجاندن سبزیجات و میوه در وعدههای غذایی گفت: هویج منبع غنی از ویتامین آ است هم چنین با مصرف انواع کلم و یا هلو میتوان لکه های پوستی که به دلیل کمبود ویتامینها ایجاد شده را درمان کرد.