همشهری آنلاین – شهره فرجی: با اضافه کردن آویشن به هویج، طعم خاص و مطبوعی ایجاد می‌کنید.

زمان آماده سازی و تهیه: 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

هویج پوست کنده متوسط: یک کیلو

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری هنگام سرو

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را از پیش با حرارت 425 درجه گرم کنید.

• کف و دیواره‌های ظرف مخصوص فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.

• هویج‌ها را از طول به اندازه 4 سانتی‌متر به صورت اریب برش دهید (مطمئن شوید تمام قطعات هویج‌ها را به طور یکسان برش داده تا به شکل یک دست پخته شوند).

• درون کاسه‌ای هویج، ‌روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن را خوب با هم مخلوط کنید.

• هویج‌ها را درون ظرف پخت قرار داده و آن‌ها را سرخ کنید و در نیمه راه آن‌ها را برگردانده و تا زمانی که کاراملی شده و خوب نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.( حدود 25 - 20 دقیقه بسته به ضخامت هویج‌ها).

• از آن‌ها تست کرده و در صورت نیاز چاشنی آن‌ها را مطابق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

http://www.parade.com

منبع: همشهری آنلاین