زمان آماده سازی و تهیه: 40 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
هویج پوست کنده متوسط: یک کیلو
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری به علاوه مقداری هنگام سرو
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• فر را از پیش با حرارت 425 درجه گرم کنید.
• کف و دیوارههای ظرف مخصوص فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.
• هویجها را از طول به اندازه 4 سانتیمتر به صورت اریب برش دهید (مطمئن شوید تمام قطعات هویجها را به طور یکسان برش داده تا به شکل یک دست پخته شوند).
• درون کاسهای هویج، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن را خوب با هم مخلوط کنید.
• هویجها را درون ظرف پخت قرار داده و آنها را سرخ کنید و در نیمه راه آنها را برگردانده و تا زمانی که کاراملی شده و خوب نرم شوند آنها را حرارت دهید.( حدود 25 - 20 دقیقه بسته به ضخامت هویجها).
• از آنها تست کرده و در صورت نیاز چاشنی آنها را مطابق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
http://www.parade.com