تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۸

بروکسل: پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.

علاقه‌مندان در موزه‌ آنها می‌توانند تاریخچه تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده و انواع عکس‌های مرتبط با آن‌را ببینند.

ادی‌فن‌بل که به همراه پسرش این موزه را تاسیس کرده درباره آن می‌گوید: بلژیکی‌ها از اینکه چنین غذای پرطرفداری را به جهانیان عرضه کرده‌اند خوشحالند و به آن افتخار می‌کنند، بنابراین لازم بود تا تاریخچه آن نیز معرفی شود.

گفتنی است در موزه آنها انواع سیب‌زمینی سرخ‌کرده نیز عرضه می‌شود تا مراجعه کنندگان از مزه‌های گوناگون این غذا نیز آگاه شوند.

منبع: همشهری آنلاین