همشهری آنلاین: این شکلات ۴ -۳ روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.

مواد لازم:

کیک (می‌توانید خودتان درست کنید یا از کیکهای آماده‌ای که در سوپرها هستند استفاده کنید)

شکلات تخته‌ای ترجیحا قهوه‌ای (شیری)

دلی کارامل (موجود در لوازم قنادی‌ها)

طرز تهیه:

ابتدا کیک را ورقه‌ای برش می‌دهیم ( تقریبا 4 میلی‌متر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمان یکی باشه ، برش می‌دهیم (می‌توان از در بطری استفاده کرد).

شکلات را به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم‌.

بعد قالب را روی یک کاغذ روغنی بر‌می‌گردانیم تا شکلات‌های اضافی بریزه و فقط یک لایه‌ از شکلات ، جداره قالب را بپوشاند.

قالب را بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید .

نکته: این شکلات‌های اضافی را  از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می‌توانید مصرف کنید .

دلی کارامل را داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می‌ریزیم .

دلی را تا اندازه‌ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایین‌تر از سطح قالب باشد چون قرار است رویش کیک بگذاریم .

در آخر برشهای کیکمان را رویش می‌گذاریم و قالب را بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می‌کنیم .

بعد از اینکه قالب را از فریزر در آوردید ، شکلات‌ها را از آن جدا کنید و نگذارید وقفه بیفتد.

می‌توانید کمی از دلی کارامل را داخل حفره شکلات بریزید البته در این صورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .

 

منبع: بهار سایت

منبع: همشهری آنلاین