مواد لازم:
زرده تخممرغ: 5 عدد، بزرگ
شکر: نصف پیمانه
خامه: 2 پیمانه
شکلات سفید: 85 گرم، خرد شود.
پودر وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
• قفسه فلزی فر را در قسمت میانی قرار داده و فر را روی حرارت 300 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• در کاسه متوسطی، زردهها را با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کنید.
• خامه و مابقی یک چهارم پیمانه شکر را درون قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده تا جوش بیایند پس از این که کمی جوش آمد حرارت را کم کنید.
• شکلات سفید خرد شده را کم کم به مخلوط خامه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
• بتدریج مخلوط شکلات سفید داغ را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• ابتدا مخلوط (کاسترد) را از درون الک ریزی رد کرده سپس آن را درون 4 ظرف مخصوص کاسترد بریزید.
• ظرفهای حاوی کاسترد را درون قابلمه نسوزی قرار داده و مقداری آب داغ درون آن بریزید و ظرفها را درون آن قرار دهید.( آب درون قابلمه تا حدی باشد که تا نیمه ظرفها درون آن قرار گیرد) .
• قابلمه حاوی ظرفهای کاسترد را درون فر 300 درجه فارنهایت حدود یک ساعت یا تا زمانی که مرکز کاستردها پخته شوند حرارت دهید.
• سپس ظرفها را به آرامی از درون قابلمه بیرون آورده، بگذارید سرد شوند.
• روی آنها یک روکش پلاستیکی قرار داده و درون یخچال بگذارید.
• هنگام مصرف، آنها را کمی گرم کرده و روی هرکدام از ظرفها نصف قاشق چایخوری شکر بپاشید و تا حدی که شکرها کاراملی شوند آنها را حرارت دهید.
• در صورتی که کاسترد را سرد میل میکنید آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
http://www.mybakingaddiction.com