به گزارش آسوشیتدپرس برگر کینک میگوید از هم اکنون در بسیاری از 7100 رستوران آن در سراسر آمریکا از روغنهای بدون چربی ترانس استفاده می شود.
برگر کینگ به خاطر همبرگرهای کبابیاش شهرت دارد، اما از برای سیبزمینی سرخکردهها و اغلب فراورده های جوجه از روغن آشپزی استفاده میکند.
در آزمونهای انجامشده مصرفکنندگان غذاهای پختهشده در روغنهای جدید بدون چربی ترانس را به غذاهای پخته شده در روغن حاوی چربی ترانس ترجیح دادهاند.
چربیهای ترانس در روغنهای گیاهی هیدروژنهشده یا جامد وجود دارند با افزایش میزان کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب خطر بیماری قلبی را افزایش میدهند.
در میان رقبای عمده برگر کینگ، مکدونالد نیز در اوائل امسال اعلام کرده بود که از یک روغن پخت و پز جدی عاری از چربیهای ترانس استفاده خواهد کرد.
سایر شرکتهای فروش مواد غذایی در آمریکا نیز در مراحل مختلف حذف چربیهای ترانس از محصولاتشان هستند.