سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که وجود پسته در رژیم غذایی باعث کاهش کلسترول خون و جلوگیری از تنگ‌شدن شریان‌ها می‌شود.

به گزارش ارث‌تایمز دانشمندان می‌گویند یک یا دو مشت پسته می‌تواند تفاوتی قابل‌توجه در خطر ابتلا به بیماری قلبی ایجاد کند.

در یک تحقیق جدید گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از گروهی از داوطلبان خواستند یک رژیم غذایی کم‌چربی را با خوردن پسته همراه کنند و آنها را با گروه دیگری که پسته نمی‌خوردند مورد مقایسه قرار دادند.

پس از تنها یک ماه میزان کل کلسترول و نیز میزان کلسترول بد یا LDL به طور قابل‌توجهی در افرادی که پسته می‌خوردند کاهش یافت.

به گفته پژوهشگران افرادی که بیشترین میزان پسته را خورده بودند، بیشترین کاهش در میزان کلسترول را پیدا کردند.

پسته غنی از گروهی مواد آنتی‌اکسیدان است که لوتئین نام دارد و معمولا در سبزی‌های برگ‌‌دار سبز و میوه‌های با رنگ روشن دیده می شود.

ماده لوتئین که در پسته بیش از سایر مغزهای خوراکی دیده می‌شود، می‌تواند به جلوگیری از رسوب کلسترول در شریان‌ها کمک کند.

گرچه هم پسته نمکی و پسته بدون نمک میزان کلسترول را کاهش می‌دهند،کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که پسته بدون نمک مصرف شود، زیرا  نمک بیش از حد می‌تواند فشار خون را بالا ببرد.

کد خبر 20989

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز