در این روز شاخص عملکرد تالار اصلی با 28 واحد کاهش به رقم 8 هزار و 541 واحد رسید و در مقابل شاخص عملکرد تالار فرعی با 80 واحد رشد روی 9 هزار و 663 واحد ایستاد.
طی داد و ستدهای این روز شاخص صنعت در نتیجه عملکرد خوب شرکتهای صنعتی با 16 واحد افزایش روبرو شد و به 7 هزار و 301 واحد رسید.
بالا و پایین بازار
قیمت سهام 30 شرکت در نتیجه مبادلات روز شنبه 23 تیرماه 86، دو درصد افزایش یافت.
در این روز کیمیدارو، فرآوردههای تزریقی، ملی صنایع مس، ایرالکو، جابربن حیان، سموم علف کش و شرکت های دارویی رازک، جوشکاب یزد، لوله و ماشین سازی، آذریت، گل گهر، سرمایه گذاری ساختمان و ماشین سازی اراک از جمله شرکت هایی بودند که قیمت هر سهمشان دو درصد افزایش یافت.
از سوی دیگر 38 شرکت ازجمله سرمایه گذاری ملی، صنعت نفت، رایان سایپا، مس شهید باهنر، سرمایه گذاری ملت، فنرسازی زر، پارس خودرو، بانک اقتصاد نوین، سیمان تهران و داروسازی اکسیر امروز با کاهش دو درصدی قیمت هر سهم خود مواجه شدند.
قیمت هر سهم شرکتهای سامان گستر اصفهان، زامیاد، توسعه صنایع بهشهر، صندوق بازنشستگی، آلومتک و ساختمان اصفهان هم امروز دو درصد کاهش یافت.
صفهای عرضه و تقاضا
تشکیل صف طولانی خرید برای سهام ملی صنایع مس روز شنبه 23 تیر 86 موجب شد این شرکت در صدر جدول تقاضا قرار گیرد.
در این روز 5 هزارو 560 نفر برای خرید 17.8 میلیون سهم این شرکت به ارزش 99 میلیارد ریال صف کشیدند.
دو هزار و 838 نفر هم در این روز برای 13.4 میلیون سهم سرمایه گذاری ساختمان به ارزش 38.5 میلیارد ریال دستور خرید صادر کردند و 11 هزار و 227 نفر برای خرید 630 هزار و 282 سهم ایرالکو به ارزش 7 میلیارد ریال اقدام کردند.
پس از شرکتهای یاد شده در جریان معاملات این روز بیشترین حجم تقاضا به شرکتهای چادرملو، ایران خودرو، البرز دارو، گل گهر و ماشین سازی اراک اختصاص داشت.
در سوی دیگر بازار هم امروز 6 هزار و 856 دستور فروش برای 14 میلیون سهم توسعه معادن روی به ارزش 94.3 میلیارد ریال صادر شد.
در این روز 16 هزار و 757 نفر تعداد 1.7 میلیون سهم پتروشیمی خارک به ارزش29 میلیارد ریال را به فروش گذاشتند.
دو هزار و 677 سهامدار سرمایه گذاری بانک ملی طی معاملات این روز تعداد 4 میلیون سهم این شرکت به ارزش 11 میلیارد ریال را برای فروش عرضه کردند.
صنایع شیمیایی، سرمایه گذاری غدیر، بانک کارآفرین، سیمان تهران، سیمان فارس و خوزستان و ایران خودرو هم از جمله شرکتهایی بودند که در این روز حجم عرضه سهام آنها بیش از سایر شرکتهای بورسی بود.
بازگشت 8 شرکت و توقف یک نماد
نماد معاملاتی شرکت های پتروشیمی آبادان، موتورسازان تراکتورسازی ، بوتان، باما، کنتورسازی ایران و پارس خزر پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه و تقسیم سود نقدی روز شنبه 23 تیر 86 بازگشایی شد.
در این روز سهامداران شرکتهای تولیدی شیشه دارویی رازی و سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران پس از تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 86 داد و ستد سهام این شرکتها را از سر گرفتند.
همچنین در پایان مبادلات این روز داد و ستد سهام چادرملو به دلیل تعدیل پیش بینی سود متوقف شد.