همشهری آنلاین: پژوهش جدید محققان دانشگاه کارولینای شمالی نشان داد، نوجوانانی که به میزان زیادی فست‌فود مصرف می‌کنند نسبت به همتایان خود در آزمون‌های شناختی امتیاز کمتری کسب می‌کنند.

به گزارش ايسنا، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بیش از اندازه فست‌فود مانند برگرها، سرخ‌کردنی‌ها و نوشابه موجب آسیب‌های جدی بر هوش، توجه، آموزش و حافظه می‌شود.

مصرف بیشتر میوه و سبزیجات موجب افزایش توانایی شناختی می‌شود. نتایج تحقیق نشان داد نوجوانانی که بیشتر میوه و سبزی‌جات مصرف می‌کنند در آزمون‌های شناختی امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

دکتر آنیت نیارادی از دانشگاه کارولینای شمالی اظهار کرد: تحقیقات پیشین نشان داد مصرف بیشتر چربی‌های اشباع شده و کربوهیدرات‌ها موجب آسیب به عملکرد هیپوکامپ شده که در آموزش و افزایش حافظه در طی دوران نوجوانی تاثیر دارد.

وی در ادامه افزود: نوجوانی مهم‌ترین زمان برای رشد مغزی است و رژیم غذایی نامناسب یکی از عوامل خطر در این دوران است و نتایج تحقیق ما این موضوع را تایید می‌کند.

برچسب‌ها