به گزارش ايسنا، نتایج تحقیقات نشان میدهد مصرف بیش از اندازه فستفود مانند برگرها، سرخکردنیها و نوشابه موجب آسیبهای جدی بر هوش، توجه، آموزش و حافظه میشود.
مصرف بیشتر میوه و سبزیجات موجب افزایش توانایی شناختی میشود. نتایج تحقیق نشان داد نوجوانانی که بیشتر میوه و سبزیجات مصرف میکنند در آزمونهای شناختی امتیاز بیشتری کسب میکنند.
دکتر آنیت نیارادی از دانشگاه کارولینای شمالی اظهار کرد: تحقیقات پیشین نشان داد مصرف بیشتر چربیهای اشباع شده و کربوهیدراتها موجب آسیب به عملکرد هیپوکامپ شده که در آموزش و افزایش حافظه در طی دوران نوجوانی تاثیر دارد.
وی در ادامه افزود: نوجوانی مهمترین زمان برای رشد مغزی است و رژیم غذایی نامناسب یکی از عوامل خطر در این دوران است و نتایج تحقیق ما این موضوع را تایید میکند.