به گزارش ايسنا، به گفته کارشناسان، این مواد غذایی باید از دیگر خوراکیها جدا نگهداری شوند تا از احتمال آلوده شدن آنها به میکروبهای بیماریزا و بعضا خطرناک کاسته شود.
سایت هلث دی در مورد روشهای حفظ سلامت این مواد غذایی رعایت نکات زیر را توصیه میکند:
- از لحظه خرید در فروشگاههای مواد غذایی باید این خوراکیها را از دیگر مواد خوراکی جدا کرد.
- لازم است این خوراکیها در فروشگاههای مواد غذایی داخل کیسههای محکم نگهداری شوند و باید مراقب بود که آب آنها، مواد خوراکی دیگر را آلوده نکند.
- داخل فریزر نیز این مواد غذایی را باید داخل ظروف محکم و در بسته نگهداری کرد.
- همچنین تخم مرغ باید داخل بستههای خود نگهداری و از چیدن آن داخل دربِ یخچال خودداری شود.