زهرا راغبی در گفتوگو با ايسنا گفت: کدو سبز از نظر تغذیهای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامینC و ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و ... شناخته میشود.
وی با بیان اینکه کدو سبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است، گفت: این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامینB1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند.
متخصص تغذیه افزود: از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز میتوان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان اشاره کرد.
راغبی اظهارکرد: دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون میشود و سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی میشود.
وی افزود: مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهترچشمها کمک میکند و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
این متخصص تغذیه گفت: فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در راستای حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت میکنند.
راغبی تصریح کرد: تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش خیم پروستات کمک میکند و بزرگی خوشخیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی میشود.
وی خاطرنشان کرد: فیتونوترینتهای موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک میکند.