علی حسینی در گفتوگو با فارس در مورد خواص دارویی پیاز گفت: پیاز دارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش میدهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح در صفرا یکی از خوراکیهای مفید برای رفع سموم از بدن است.
وی ادامه داد: مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه میشود و این گیاه درمانی ضدعفونی کننده و کاهنده سرفه و خلط آور است. همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگیهای مجاری را از بین میبرد.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش میدهد و در بین سبزیجات به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی میکند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.
حسینی افزود: پیاز سنگ کلیه را خرد میکند و علاوه بر تحکیم لثهها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت میکند و از نرمی استخوان جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیادهروی در خوردن آن موجب سردرد میشود.
این متخصص طب سنتی گفت: پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود می بخشد.