رسول دیناروند در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شربت ذرت با درصدهای مختلف 42، 55 و 90 وجود دارد و هرچه میزان فروکتوز موجود در شربت ذرت بیشتر باشد برای سلامتی مضرتر است.
وی با بیان اینکه در صنایع ما از شربت ذرت به مقدار زیاد استفاده نمیشود، تصریح کرد: از آنجا که فروکتوز شیرینتر از شکر است، استفاده از شربت ذرت با مقدار فروکتوز بالا نسبت به میزان شکر شیرینی بیشتری دارد.
دیناروند با بیان اینکه شربت ذرت با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا متفاوت است ادامه داد: شربت ذرت با شیرینی پایین همان گلوکز است و با شربت ذرت با فروکتوز تفاوت دارد، شربت ذرت نسبت به شربت ذرت با فروکتوز بالا از شیرینی کمتری برخوردار است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شربت ذرت به عنوان شیرین کننده معمولا در صنایع نوشابه سازی و قنادیها و در محصولات غلات نیز استفاده میشود.
پیش از این نیز دبیر انجمن صنفی و صنعتی صنایع گلوکز گفته بود، شربت فروکتوز بالا در کشور تولید نمیشود.
به گفته محمدرسول مصائبی، شیرینی فروشیها چیزی به عنوان شربت فروکتوز نمیشناسند زیرا این محصول در کشور تولید نمیشود.