محمد هاشمی در گفتوگو با ایرنا افزود: تولید کنندگان این محصولات غذایی، فاقد مجوزهای مورد نیاز وزارت بهداشت بودند و اجازه تولید و عرضه هیچ یک از محصولات را نداشتند.
وی شرکت و محصولات غذایی فاقد پروانه ساخت و مجوز از وزارت بهداشت را «نان برنجی مجتبی صفایی»، «کاک، شکری، نان برنجی و کاک صفایی» با مشخصه «گلریز صفایی»، نبات با نام تجاری «بویرمهر»، تولید نان سنتی و بسته بندی با نام تجاری اوین عنوان کرد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو، همچنین نان جو، نان شیرمال حاوی خرما و گردو، نان شیرمال شکلاتی ،کیک، نان شیرمال، نان باگت با نام تجاری «کندو»، گز عباسیان با نام تجاری 351، نان برنجی زعفرانی علی شکرریز، نان حجیم و نیمه حجیم و نان مسطح شرکت تولید «سلوک اسفراین» را از دیگر محصولاتی عنوان کرد که غیرمجاز اعلام شده اند.
هاشمی تصریح کرد: با توجه به تاکیدات معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو بر ارتقای نظارت در سطح عرضه و مبارزه با کالاهای فاقد سلامت، واحدهای تولیدی ومحصولاتی که نام آنها اعلام شد، به دلیل تولید محصولات غذایی براساس اسناد و مجوز های باطل شده بهداشتی مورد نظر اداره کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، غیرمجاز شناخته شده اند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو از هموطنان خواست در صورت مشاهده محصولات این شرکتها با اطلاع رسانی سریع، معاونتهای غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و نیروی انتظامی را آگاه سازند تا نسبت به جمع آوری آنها در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
نظر شما