همشهری آنلاین: دست پیچ مرغ و سیب زمینی را می‌توانید برای پیک نیک، مدرسه کودکان و... استفاده کنید.

آماده‌سازی: يك ساعت

مدت انتظار: 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 4 نفر

مرغ: 200گرم (سینه)

اسفناج: 50گرم

نان: به میزان لازم (پیتا،تافتون یا لواش)

سیب زمینی: 2عدد

سس مایونز: به میزان لازم

خیارشور: به میزان لازم

آبلیمو: 2 قاشق چای‌خوری

برگ بو: 4 عدد

زعفران: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

زرشک: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را شسته و با مقداری کره کمی تفت دهید(خیلی کم) سپس به آن مقداری آب، آبلیمو،برگ بو و نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به خوبی بپزید.

سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت ورقه‌ای که کمی ضخیم باشد خرد کنید .داخل تابه مقداری کره ریخته و سیب زمینی‌ها را نمک زده و روی آن بچینید و کمی آب به آن اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم اجازه دهید سیب زمینی بپزد. زرشک را نیز شسته و با کمی آبلیمو و شکر سرخ کنید.

اسفناج را شسته و بخار پز کنید و با مقداری کره آن را سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. نان را به صورت نواری برش دهید. روی هر نان با قلمو مقداری کره زده و بعد سس مایونز بریزید.مرغ را بعد از پختن ریش ریش کرده و به آن زعفران دم شده بزنید و روی نان قرار داده و روی آن یک برگ سیب زمینی، مقداری اسفناج و کمی خیار شور و زرشک بریزید و دوباره کمی سس بزنید و آن را به صورت رولی ببندید.

نکات:

1) در صورت تمایل مقداری هویج رنده شده هم به مواد اضافه کنید.

2) می‌توانید به جای سیب زمینی از آووکادو استفاده کنید.

3) در صورت تمایل به جای اسفناج از یک برگ کاهو استفاده کنید.

http://www.sooran.com