همشهری آنلاین: از خلال‌های پرتقال و نارنج برای تهیه انواع خورش می‌توان استفاده کرد. همچنین بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد می‌دهند.

آماده‌سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مواد اولیه:

پوست پرتقال: به میزان لازم

گلاب: به میزان لازم

شكر: به میزان لازم

هل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.

می‌توانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یك گل هم با پوست پرتقال تهیه كنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی كه نیاز به تزیین دارند استفاده كنید

بعد از جدا كردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبكش كنید و یك بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد. بعد از جوشیدن آن را آبكش كنید.

داخل ظرفی كه درپوش دارد مقداری آب سرد و كمی شكر و گلاب و به ازای هر 2 عدد پرتقال يك دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض كنید و بعد آن را برای استفاده آماده كنید.

نكات:

1)از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم می‌توان استفاده كرد.

2)توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین می‌رود.

www.sooran.com