آماده سازی: يك ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مواد اولیه: برای 24 نفر
پوست لیموترش: يك قاشق مرباخوری
مارمالاد (میوه دلخواه(ترجیحا قرمز رنگ)): به میزان لازم
پودر بادام: يك و يك چهارم پیمانه
یکینگ پودر: يك قاشق چایخوری
وانیل: يك و نیم قاشق چایخوری
دارچین: يك و نيم قاشق چایخوری
آرد: يك و نيم پیمانه
زرده تخم مرغ: 2عدد
کره: 230گرم
شکر: 3چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.
کره و شکر را به خوبی با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند و کره آب شود.
زردههای تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند و بعد آنها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید و بعد وانیل و پوست لیموترش را نیز به مواد بیفزایید.
آرد،دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. پودر بادام را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و با دست خمیر را ورز دهید(خمیر کمی شکننده است میتوانید مقداری کره آب شده به آن اضافه کنید).
قالب مخصوص و نچسبی را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید.
مقداری از خمیر را داخل قالب قرار دهید طوری که 2 سوم قالب خالی باشد.
داخل خمیر را با انگشت گود کرده و يك قاشق مرباخوری مارمالاد داخل آن بریزید.
قالب را داخل فر قرار داده و 15دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
2دقیقه پایانی شیرینی را خارج کرده و يك قاشق مرباخوری دیگر مارمالاد به آن اضافه کرده و داخل فر قرار دهید.
وقتی شیرینی پخت آن را خارج کرده و 15دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا کاملا سرد شود.سپس به کمک یک چاقو شیرینی را به آرامی خارج کنید.
روی شیرینی کمی پودر قند پاشیده و برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)دقت کنید پودر بادام شما حتما باید به صورت بو داده و بدون نمک باشد اگر پودر بادام شما بو نداده است نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید .اگر خواستید در خانه پودر بادام تهیه کنید پوست قهوهای روی بادام را جدا کرده و آن را کاملا خشک کنید و داخل آسیاب به صورت کامل پودر کنید.
2)بهتر است از مارمالاد کمی ترش برای شیرینی استفاده کنید مثل تمشک یا آلبالو.
3)این شیرینی خمیر خشکی دارد میتوانید کمی کره اضافی به آن اضافه کنید.
4)با این میزان مواد شما 24 عدد شیرینی کوچک خواهید داشت.
نوش جان
myadventuresinthecountry.com