همشهری آنلاین: برای تهیه این شیرینی می‌توانید از قالب شیرینی به اشکال دیگر مانند مربع یا ستاره هم استفاده کنید.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:

کره (در دمای اتاق، بدون نمک): يك فنجان

کره بادام زمینی (خامه‌ای): يك فنجان

شکر قهوه‌ای: يك فنجان

شکر دانه‌ای: يك فنجان

تخم مرغ: 2 عدد

عصاره وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر: يك قاشق چای‌خوری

آرد: 3 فنجان

ژله (توت فرنگی یا تمشک، آماده): نصف فنجان

طرز تهيه:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) داغ کنید.

کره، کره بادام زمینی و شکر را در یک مخلوط کن 3 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شوند. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید سپس عصاره وانیل و جوش شیرین را اضافه کنید.

آرد را یک فنجان یک فنجان به مخلوط کن اضافه کنید و بین هر بار اضافه کردن بزنید و دیواره‌های ظرف را بتراشید. آنقدر بزنید تا مخلوط شوند.

سطح کاری خود را کمی با آرد چرب کنید سپس خمیر را به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. با یک قالب شیرینی‌پزي 7.5 سانتی متری تا جایی که می‌توانید دایره‌های بزرگ ببرید سپس با یک قالب کوچکتر وسط نصف شیرینی‌های بزرگتر را خالی کنید.

خمیری که در می‌آید را دوباره پهن کنید و از آن شیرینی درست کنید. شیرینی‌ها را داخل سینی فری که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید و بین آنها 2 سانتی‌متر فاصله بگذارید.

شیرینی‌ها را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند و لبه‌هایشان کمی برشته شود در فر بپزید. از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید.

زمانی که شیرینی‌ها کاملاً خنک شدند يك قاشق سوپ‌خوری ژله را روی شیرینی‌هایی که کامل هستند قرار دهید و یک شیرینی تو خالی را روی ژله بچینید تا حالت ساندویچی پیدا کند.

نکته:

قالب شیرینی را قبل از استفاده داخل آرد بغلتانید تا خمیر زیادی موقع برش دادن به آن نچسبد.

justataste.com