همشهری آنلاین: این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم

گردو:50گرم

سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): یک پیمانه

پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری

آب: نصف پیمانه

آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

نکات:

1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌کنند.

3) برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه می‌کنند.

4) این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.

 نوش جان

www.sooran.com

برچسب‌ها