تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۴

همشهری آنلاین: شیرینی آردی نوعی شیرینی سنتی است که معمولا برای ایام خاص سال مانند نوروز تهیه می‌شود.

مواد لازم:

کره: 100 گرم

روغن جامد: 100 گرم

پودر شکر: 75 گرم

آرد ذرت: 65 گرم

آرد سفید قنادی: 200 گرم

بیکینگ پودر: يك هشتم قاشق چای‌خوری

وانیل: يك هشتم قاشق چای‌خوری

پودر هل: يك دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد گرم شده، بگذارید.

http://shirinipaz.akairan.com