به گزارش فارس، دكتر غلامرضا کردافشاری گفت: مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد به عنوان مثال مصرف بالای گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن میشود.
وی ادامه داد: همچنین در این فصل از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش نیز باید پرهیز کرد.
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است.
اين متخصص طب سنتي با تأکید براینکه نباید در فصل بهار پرخوری کرد، ادامه داد: در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت درمیآیند و گاهی به سطح پوست نزدیک میشوند به همین دلیل بروز دمل و جوشهای پوستی در این فصل بیشتر میشود.
کردافشاری توصیه کرد: رفع یبوست از راههای رفع این مواد زائد از بدن است و میتوان با مصرف خوراکیهایی مثل انجیر، آلو و هویج یبوست را کاهش داد.