شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در فصل بهار باید از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله‌پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد.

غذا

به گزارش فارس، دكتر غلامرضا کردافشاری گفت: مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد به عنوان مثال مصرف بالای گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در این فصل از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش نیز باید پرهیز کرد.

استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است.

اين متخصص طب سنتي با تأکید براینکه نباید در فصل بهار پرخوری کرد، ادامه داد: در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت درمی‌آیند و گاهی به سطح پوست نزدیک می‌شوند به همین دلیل بروز دمل و جوش‌های پوستی در این فصل بیشتر می‌شود.

کردافشاری توصیه کرد: رفع یبوست از راه‌های رفع این مواد زائد از بدن است و می‌توان با مصرف خوراکی‌هایی مثل انجیر، آلو و هویج یبوست را کاهش داد.

کد خبر 291169

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha