تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۲

همشهری آنلاین: دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق‌العاده می‌شود.

مواد لازم:

مخصوص قالبی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت

ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده

يك فنجان شکر سفید

يك قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

يك قاشق چای‌خوری پودر دارچین

½ فنجان آب

يك فنجان جوی پرک

يك فنجان آرد

يك فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی

¼ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چای‌خوری جوش شیرین

½ فنجان کره‌، آب شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید.

برش‌های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، يك قاشق سوپ‌خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب‌ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.

جوی پرک، يك فنجان آرد، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.

به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده‌ايد با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) بپزید.

کالری : 316 | چربی : 8.6g | پروتئین : 2.4g | کربوهیدرات : 60.5g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.3g | شکر : | نمک : 98mg

زمان آماده‌سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 80 دقیقه

http://www.cookingmagazine.ir