مریم میرزایی در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اینکه کربوهیدراتها باعث میشوند سروتونین بیشتری در مغز ترشح شود، گفت: هر قدر بدن شما آهستهتر کربوهیدراتها را جذب کند، ترشح سروتونین دوام بیشتری دارد.
وی گفت: هنگامی که دچار استرس میشوید یا مضطرب و کلافه هستید، به جای خوردن موادی چون شیرینی و شکلاتهای بسیار شیرین یا بستنی که حاوی قندهای ساده هستند، موادی چون نان جوی دوسر بخورید.
میرزایی یادآور شد: قندهای ساده، شیرینی یا شکلات شیرین باعث میشوند قندخون یکباره افزایش یابد و خیلی سریع احساس کنید سرحال شدهاید، اما بعد قند خونتان به همان سرعتی که بالا رفته، پایین میآید و دوباره نیاز به خوردن این مواد را احساس می کنید.
وی افزود: نان جوی دوسر حاوی کربوهیدراتهای پیچیده است که به تدریج هضم شده و کم کم قندخون را بالا میبرد و به همان نسبت هم در یک جریان آرام و مداوم باعث ترشح سروتونین میشوند. به این ترتیب مدت طولانیتری سرحال هستید.
این کارشناس ارشد تغذیه در پایان یادآور شد: "نان جوی دوسر" حاوی فیبر زیادی است که به تدریج در معده هضم میشود و اجازه نمیدهد زود گرسنه شوید.