همشهری آنلاین: با یخ در بهشت آلبالو،‌گرمای تابستان را تحمل پذیرتر کنید.

مواد لازم براي 8 نفر:

شکر: 200گرم

آب لیموی ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری

آب آلبالو: يك لیتر

وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوري

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو :

*. 8 لیوان مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

*. سپس شکر، آب آلبالو و آب لیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد.

*. شکر کاملاً حل شود. آن گاه حرارت را کم کنید تا 3- 2 دقیقه به آرامی بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود).

*. سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت 4-3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند.

*. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید.

*. تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید.

*. درون ليوان‌ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید و فوراً سرو نمایید.

خواص آلبالو :

*. محققان دانشگاه میشیگان دریافتند بعد از ۹۰ روز مصرف روزانه آلبالو علی رغم مصرف غذاهای سرشار از هیدارت کربن، میزان کلسترول، انسولین، گلوکز و آنتی اکسیدان های بدن موش‌ها تنها میزان کمی افزایش نشان داد.

http://cooking.akairan.com