همشهری آنلاین – شهره فرجی: این دسر خوش خوراک را می‌توانید هم به صورت گرم و هم سرد میل کنید.

مواد لازم براي 6 نفر:

موز: 4 عدد، پوست كنده و از طول به دو قسمت تقسيم شود.

كره بادام زميني: نصف پيمانه

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شكر سفيد: دو سوم پيمانه

سركه سفيد: يك چهارم پيمانه

كره:‌2 قاشق غذاخوري

روش تهيه:

• كره بادام زميني را روي قسمت برش خورده موزها از بالا به پايين پخش كنيد.

• دو نيمه جدا شده موزها را دوباره به هم بچسبانيد.

• موزهاي به هم چسبيده را از عرض به صورت حلقه‌اي برش داده و كنار بگذاريد.

• درون يك قابلمه،‌تخم مرغ‌ها را با نصف پيمانه شكر روي حرارت كم هم بزنيد.

• سركه و كره را به مواد درون قابلمه اضافه كنيد.

• مخلوط فوق را مرتب هم بزنيد تا شفاف شود.

• در صورت تمايل باقي‌مانده شكر را نيز اضافه كنيد.

• موزها را در ظرف مورد نظر بچينيد و سس تهيه شده را روي آن‌ها بريزيد.

http://allrecipes.com