مواد اولیه:
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: ۱۰ ورق
پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته: ۱۰عدد
مغز گردو: ۱۰عدد
پنیرخامهای: ۱۰۰گرم
پودرشکر: ۳۵گرم
تخم مرغ: يك عدد
آرد گندم: ۴۰ گرم
مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
كره ذوب شده: ۴۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامهای و تخم مرغ و گردو خرد شده و دارچین و پودر شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آن قدر به هم میزنیم تا یکدست شوند.
خمیرها را به ابعاد ۶ در ۶ سانتی متر برش زده قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن ۴ سانتیمتر باشد حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیرها را روی یکدیگر قرار داده داخل قالب فشرده میکنیم.
سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل میریزیم وروی هر کدام را یک خرمای هسته گرفته و یک تکه گردو قرار میدهیم کاسههای حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
http://shirinipaz.akairan.com