مواد لازم:
پیاز متوسط نگینی شده: ۲ عدد
آب مرغ: ۲ لیوان
آب: ۲ لیوان
عدس: ۲ پیمانه
برنج: نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما): نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده: ۴ عدد
تره ریز شده: يك پیمانه
پیازچه ریزشده: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.
پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را درون آن بریزید نیم پز شود.
وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه کنید.
بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج بشکفد بعد سبزیها و گوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد و حسابی جا بیفتد.
نکته ۱: ميتوان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردکه خوشمزه ميشود (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرد اما داخل آن ديگر آب نریزيد.)
نکته۲:به دلخواه میتوانید يك قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر شود.
نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیرد.
نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یك لیوان آب اضافه کنید.
http://seeiran.ir