همشهری آنلاین: آش شیله عدس یکی از انواع مختلف آش‌های محلی تبریزی‌ها است.

مواد لازم:

پیاز متوسط نگینی شده: ۲ عدد

آب مرغ: ۲ لیوان

آب: ۲ لیوان

عدس: ۲ پیمانه

برنج: نصف پیمانه

بلغور گندم (یارما): نصف پیمانه

گوجه فرنگی درشت رنده شده: ۴ عدد

تره ریز شده: يك پیمانه

پیازچه ریزشده: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس می‌کنیم.

پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را درون آن بریزید نیم پز شود.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه کنید.

بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج بشکفد بعد سبزی‌ها و گوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد و حسابی جا بیفتد.

نکته ۱: مي‌توان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردکه خوشمزه مي‌شود (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرد اما داخل آن ديگر آب نریزيد.)

نکته۲:به دلخواه می‌توانید يك قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگ‌تر شود.

نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته می‌گیرد.

نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یك لیوان آب اضافه کنید.

http://seeiran.ir