همشهری آنلاین: این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می‌کنند ولی اگر مرغابی در دسترس نبود با مرغ هم می‌توان تهیه کرد.

آشنایی با روش تهیه مطنجن مرغابی
  • مواد لازم برای ۶-۷ نفر

- مرغابی:  یک عدد

- مغز گردوی ساییده: ۵ -۶ پیمانه

- قیسی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم

- کشمش بی‌هسته: ۲۵۰ گرم

- رب انار: ۳-۴ قاشق غذاخووری

- شکر: یک تا دو  قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل، روغن و دارچین: به میزان لازم

اگر رب انار شیرین باشد می‌توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید...
طرز تهیه:

رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید .

مرغابی و مغز گردو را با یک لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و ۲ ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند . در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید .

۲-۳ قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید ،قیسی و کشمش را ۳-۴ دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید.

قیسی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز ۲۰/۱۵ دقیقه ریز جوش بزند .

اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید.

این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می‌کنند ؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد ؛ در این صورت مرغ را ۳۵-۴۰ دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید، و گرنه زیاد پخته می‌شود و از هم وا می‌رود.

مطنجن مرغابی

http://www.aftabir.com

کد خبر 305330

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha