به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، محققان چند توصیه مهم را در این زمینه ارائه کردهاند:
- مواد تشکیل دهنده غذای خود را بشناسید: بسیاری از غذاهای رستوران مملو از نمک، طعم دهندهها، مواد نگهدارنده و شکر تصفیه شده هستند از این رو قبل از ورود به رستوران جدید از موادی که در غذای آنها به کار میرود مطلع شوید. این اطلاعات معمولا در سایت رستوران موجود است.
- سسها: اگر مایلید با غذای خود سس تناول کنید بهتر است از سفارش سسهای سفید و نیز سسهای ارزان قیمت بپرهیزید زیرا معمولا مملو از شکر و نمک هستند. توصیه میشود از سسهایی که با روغنها درست میشوند مانند سس روغن زیتون و لیمو و یا سرکه سفید استفاده کنید.
- انواع سوپ: از خوردن سوپها که معمولا مملو از نمک هستند بپرهیزید.
- همبرگر: هنگام سفارش همبرگر به مواد تشکیل دهنده اصلی مانند نان، گوشت، کاهو و گوجه اکتفا کنید و از مواد اضای مانند ژامبون یا پیاز سرخ شده بپرهیزید و مصرف سس کچاپ و باربیکیو را به حداقل برسانید.
- مرغ: مصرف مرغ بریان شده به مرغ سرخ شده برای کاهش میزان روغن و نمک ترجیح دارد.
- ساندویچ: هنگام سفارش ساندویچ نان کامل را که غنی شده با غلات و فیبر است انتخاب کنید و از مصرف مواد گوشتی مانند ژامبون و کباب ترکی بپرهیزید زیرا مملو از طعم دهندههای مصنوعی، نمک و مواد نگهدارنده هستند. بهتر است سبزیجات بیشتری در ساندویچ خود قرار دهید.
- حجم وعده غذایی: معمولا حجم وعده غذایی رستوران برای یک نفر بسیار زیاد است از این رو توصیه میشود که غذای خود را با دیگران شریک شوید.