به گزارش خبرگزاری تسنیم, در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح مادهای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم میشود و بهاصطلاح اصلاح میشود مانند آویشن که مصلح پنیر است.
- خواص پنیر تازه
علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن میشود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.
ــ پنیر تازه دیرهضم بوده و برای سردمزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.
ــ پنیر با مغزگردو و آویشن فوقالعاده چاق کننده است.
بهگفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.
- خواص پنیر کهنه
این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا بهاصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.
ــ پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغزگردو است.
ــ مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی میشود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ میشود، افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.
- خواص کره
ــ کره گاو، لطیفترین کرهها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.
ــ مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.
ــ زیادهروی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم میکند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.